Δεν άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Ελάχιστα είναι τα εμπορικά καταστήματα και οι εταιρείες που λειτουργούν την Τετάρτη στον νομό Θεσσαλονίκης, επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Παντελής Φιλιππίδης και πρόσθεσε: «Ακόμη και αυτοί που άνοιξαν στέκονται στην πόρτα και περιμένουν να περάσει η ώρα για να κλείσουν, αφού στους δρόμους δεν κυκλοφορεί ψυχή».

«Όποιος άνοιξε σήμερα το κατάστημά του θα πρέπει να είναι παλαβός» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλιππίδης, διευκρινίζοντας: «Όποιος εργοδότης αποφάσισε να λειτουργήσει την επιχείρησή του, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των υπαλλήλων του, που θα πρέπει να ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, προκειμένου να φτάσουν από τα σπίτια τους στη δουλειά τους, πήρε μεγάλο ρίσκο».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι δρόμοι στον νομό Θεσσαλονίκης, ακόμη και σε κεντρικά σημεία, είναι ήδη δύσκολο να πατηθούν και με δεδομένη πλέον την επιδείνωση του καιρού -από τις 10.00 ξεκίνησε εκ νέου πυκνή χιονόπτωση- το άνοιγμα των καταστημάτων είναι «μια εντελώς περιττή κίνηση».

«Ανοίγουμε τα καταστήματά μας για να δουλέψουμε» είπε κ. Φιλιππίδης και σημείωσε ότι δική του σύσταση είναι αύριο η αγορά να λειτουργήσει, καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα και μετά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα