Δήμαρχος Λέσβου: Ο Μουζάλας θέλει να μας κάνει Γκουαντάναμο

Επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα εξαπολύει ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός μετά τη γενική απεργία στο νησί για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, δηλώνοντας ότι οι κάτοικοι θα πέσουν ακόμα και στη θάλασσα για να εμποδίσουν πλωτά hot spots να προσεγγίσουν στο νησί.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο protothema.gr αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “η λογική του κ. Μουζάλα είναι ότι θα πρέπει να γίνουν τα νησιά μας Γκουαντάναμο για να μην είναι ελκυστικά για τους πρόσφυγες-μετανάστες. Ο υπουργός είναι εξαφανισμένος. Η απραξία, η αδιαφορία και η κουφαμάρα από την πλευρά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής οδήγησαν σε αυτή την τραγική κατάσταση τη Λέσβο”.

“Εμμένει στις απόψεις του. Επιχειρηματολογεί με ένα τρόπο που τον θεωρώ αστείο για έναν υπουργό μιας δημοκρατικής χώρας. Αυτό που μου λέει είναι ότι αν αποσυμφορήσω τη Λέσβο σήμερα την επομένη μέρα θα μου στείλουν άλλοι τόσοι. Δηλαδή ο κ. Μουζάλας μάς λέει ότι εκβιάζεται από την Τουρκία; Αυτό μας λέει; Δηλαδή είμαστε έρμαια ως χώρα των διακινητών μεταναστών;”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα