Δένδιας: Τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Action 24 υπογράμμισε πως ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή για «τρίτη συνιστώσα» «αναφέρθηκε με κομψότητα εάν δεν απατώμαι για να μην πει όνομα, στον κ. Παπαγγελόπουλο, δεν μπορεί να εννοούσε τίποτε άλλον όταν λέει ότι υπάρχει τρίτη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «εάν γύριζε ειλικρινά ο κ. Βενιζέλος και κοίταγε το ΠΑΣΟΚ, θα έβλεπε ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Τί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε με ποσοστό άνω του 30%; Τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μισοί πρόεδροι Νομαρχιακών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόεδροι των παλαιών Νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ. Παντού στον Δημόσιο Τομέα τα στελέχη, οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πρώην συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ».

«Σοβαρά μιλάμε τώρα; Η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που κρατάει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με μια και μοναδική περίπτωση να είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος; Όχι, η Νέα Δημοκρατία! Ξαναλέω, αυτό που είπε ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται στον κ. Παπαγγελόπουλου. Εάν θέλετε, το ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος πήγε και υπηρετεί αυτή την κυβέρνηση δεν μου αρέσει αλλά τι θέλετε να κάνω εγώ για αυτό; Είναι ελεύθερος Έλληνας πολίτης, έτσι έκρινε», συνέχισε ο κ. Δένδιας.

«Από την άλλη πλευρά όμως, είναι δυνατόν να δεχόμαστε κριτική από το ΠΑΣΟΚ σε αυτό; Όλο το ΠΑΣΟΚ έχει μεταναστεύσει. Ο κ. Κουρουμπλής για τον οποίο συζητάγαμε προηγουμένως, σε ποιό κόμμα ανήκε; Για να το ξέρω δηλαδή. Είναι καλό – και το λέω με κάθε σεβασμό για το ΠΑΣΟΚ και την τάση η οποία είναι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και τις σκέψεις που σε πολλά θέματα συμμερίζομαι – να κοιτάνε τα του οίκου τους. Θα βοηθούσε πάρα πολύ αν θα μπορούσαν να επαναπατρίσουν στο ΠΑΣΟΚ όλους εκείνους που έχουνε πάει και υπηρετούν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί τότε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέρρεε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα