Δένδιας: Ζητάμε προανακριτική και για τον Πολάκη

Η Νέα Δημοκρατία, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει προκειμένου να διενεργηθεί προανακριτική επιτροπή για τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας με θέμα τις προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ προσπαθεί να φέρει δύσκολη θέση –μέσω του Παύλου Πολάκη– την κυβέρνηση . Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας κάλεσε την κυβέρνηση να συναινέσει στην δημιουργία προανακριτικής επιτροπής, με αφορμή τα όσα έπραξε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

«Είναι φανερό ότι στο θέμα των κακουργηματικών διώξεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ πρέπει να διερευνηθεί ως προς τις ευθύνες του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού, του κ. Πολάκη», είπε από το βήμα ο κ. Δένδιας, αφού ο αναπληρωτής Υπουργός είχε παραδεχτεί ότι ήταν εκείνος που έδωσε τις εντολές. «Στη νομική ορολογία αυτό ονομάζεται ηθική αυτουργία για κακούργημα», εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είναι λογικό ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να «καλύψει» τον κ. Πολάκη, ισχυριζόμενος ότι και ο Πολάκης και η κυβέρνηση με την επιμονή τους θα δικαιωθούν. « Με ρωτάτε αν θα κάνουμε προανακριτική για τον κύριο Πολάκη, σας απαντώ με μια παροιμία: «Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη θα επιμείνουμε και θα δικαιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα