Δένδιας: Έρχεται το πικρό ποτήρι της μεγάλης ήττας για την κυβέρνηση Τσίπρα

Οι νέες περικοπές  στις συντάξεις και εν γένει τα νέα μέτρα δεν επιτρέπουν αυταπάτες για την εκλογική τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αν διεξαχθούν εκλογές το 2019, εκτιμά ο Νίκος Δένδιας, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ”δεν θα αποφύγει το πικρό ποτήρι της μεγάλης ήττας”.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει πως ”η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κατά αρκετούς μήνες το ήμισυ της θητείας της. ”Είναι γεγονός βέβαια ότι ο κομματικός μηχανισμός και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιέζει τον κ. Τσίπρα να εξαντλήσει τη θητεία του, για ευνόητους λόγους. Από την άλλη πλευρά, οι νέες περικοπές που έχουν συμφωνηθεί για το 2019 στις συντάξεις, όπως και οι επιπτώσεις των άλλων μέτρων που μήνα με τον μήνα γίνονται ολοένα και πιο φανερές, δεν επιτρέπουν αυταπάτες για την εκλογική τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αν γίνουν εκλογές τη μεθεπόμενη χρονιά. Η έξοδος στις αγορές, εκτός από αστάθμητος παράγων, ενδεχομένως να είναι καθοριστικό σημείο για το πότε θα στηθούν κάλπες”.

Όπως προβλέπει πάντως ο κύριος Δένδιας, ”όποτε και να γίνουν πάντως οι εκλογές, όπως φανερώνουν και οι δημοσκοπήσεις, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα αποφύγει το πικρό ποτήρι της μεγάλης ήττας”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα