Γ.Στουρνάρας: Ο Π.Πολάκης, παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων

Την αντίδραση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προκάλεσαν για μία ακόμη φορά δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος τάχθηκε κατά της δικαιοσύνης.

Με αφορμή τις αναφορές του Π. Πολάκη κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα επισήμανε τα εξής:

«Ο γνωστός υβριστής της δικαιοσύνης, Παύλος Πολάκης, παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων. Φαίνεται ότι η παρουσία του στα δικαστήρια για να υποστηρίξει τον έτερο υβριστή ο οποίος καταδικάσθηκε, δεν του έγινε μάθημα…»

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο Κρήτης, αναφέρθηκε σε «κεφάλια που πρέπει να πάρει η δικαιοσύνη», υποστηρίζοντας ότι έχουν σταλεί στη δικαιοσύνη πολλές περιπτώσεις οι οποίες κάθονται στα συρτάρια. Μεταξύ των υποθέσεων που ανέφερε ο κ. Πολάκης ήταν και της συζύγου του κ. Στουρνάρα.

«Οι ρυθμοί της Δικαιοσύνης είναι ρυθμοί ανάπηρης, κουτσής χελώνας … είναι δυνατόν να έχουν πάει οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο και να κάθονται στα συρτάρια;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον δικαστών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα