Γ.Σακελλαρίδης:«Συμφωνούμε όλοι ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ,ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτήρισε «εξαιρετικά κρίσιμες»  τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και για την κοινωνία και για την Αριστερά, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ, .

sakelaridis«Συμφωνούμε όλοι ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το λέει αυτό ως κουτοπονηριά ή για ψηφοθηρικούς λόγους. «Το θέμα είναι να επιλέξουμε τις μάχες που πρέπει να δώσουμε ώστε να βάλουμε μπροστά το δικό μας πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά.

Για το εσωκομματικό μέτωπο σημείωσε ότι «είμαστε αναγκασμένοι να αναστοχαστούμε, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία αλλά και για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και αποφασιστικότητα» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «απαραίτητη προϋπόθεση για να πατήσει ισχυρά στα πόδια της η κυβέρνηση είναι το ίδιο το κόμμα, το οποίο δεν είναι βαρίδι όπως λένε τα συστημικά μέσα».

Μάλιστα δήλωσε την εναντίωση του απέναντι σε ένα κόμμα που θα λειτουργεί με βάση επιτελεία και δημοσκοπήσεις και θα καλεί τα μέλη του μόνο για να δώσει εκλογικούς αγώνες και να στελεχώσει κυβερνητικές θέσεις. Αντιθέτως εξήγησε ότι χρειάζεται ένα κόμμα «που θα συνδέεται με την κοινωνία και θα ακούει την κριτική της».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα