Γ.Ραγκούσης: Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται να γίνουν υπουργοί του Μητσοτάκη

Όχι και με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Ραγκούσης για έτερους πρώην ή και νυν Πασόκους, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του -τα οποία αδυνατούμε να πιστέψουμε- «θέλουν να γίνουν υπουργοί του Μητσοτάκη».

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, σημείωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο χώρος θα απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα ο κ. Ραγκούσης, εξέφρασε τη διαφωνία του για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ακολουθήσει τη ΝΔ και να καταψηφίζει νομοθετήματα εάν διαφωνούν οι ΑΝΕΛ.

«Δεν είναι στην οπτική μου να συμφωνώ με κάτι και να το καταψηφίζω επειδή διαφωνεί ο Καμμένος. Δεν μπορεί να καθορίζει τη στάση μας ο Καμμένος» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να κινδυνεύει η χώρα και εμείς να περιμένουμε τι θα κάνει ο Καμμένος. Δεν μπορεί να ακούει ο πολίτης ότι δεν θα λυθεί το πρόβλημά του επειδή διαφωνεί κάποιος» είπε και απένειμε τα εύσημα στους βουλευτές της ΔΗΣΥ που ψήφισαν υπέρ του συμφώνου συμβίωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα