Γ.Μπουτάρης: Κανείς δεν θέλει εκλογές

Την άποψη ότι ούτε οι δανειστές, ούτε ο κόσμος, ούτε τα κόμματα θέλουν εκλογές τη δεδομένη χρονική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

“Κανένας δεν θέλει εκλογές, ούτε οι δανειστές, ούτε ο κόσμος και άλλη δουλειά δεν είχαμε από να πηγαίνουμε όλο σε εκλογές”, δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Είπε ότι καλώς ο πρωθυπουργός έδωσε το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά διαφώνησε με τον τρόπο που το έκανε, σημειώνοντας πως έκανε “ζαβολιά” στους δανειστές.

Συμφώνησε παράλληλα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η λιτότητα και αν δεν αλλάξει λογική η Ε.Ε. είναι “επικίνδυνη” για την ίδια την ύπαρξη της.

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι έχει πολύ δύσκολο έργο, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιο είδος της δεξιάς θέλει να οργανώσει και τον χαρακτήρισε “εξαιρετικό”, ξεκαθαρίζοντας, πάντως, ότι δεν τον ψηφίζει.

Πηγή: reporter.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα