Γ. Μανιάτης: Παραιτηθείτε άμεσα κ. Κουρουμπλή

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα με την πετρελαιοκηλίδα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανιάτης μιλώντας στη Βουλήεπισήμανε: «Είμαστε μάρτυρες μιας ακόμη εικονικής πραγματικότητας. Ακούσαμε τους τρεις Υπουργούς της κυβέρνησης που μας περιέγραψαν ένα παράλληλο σύμπαν, ένα εικονικό σύμπαν, εκεί όπου τίποτα δεν γίνεται λάθος, εκεί όπου όλα πηγαίνουν σωστά, εκεί όπου δεν υπάρχει ανάγκη ούτε για μία συγνώμη, αυτό συνιστά ύβρη στους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Για άλλη μία φορά, φαίνεται ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την τακτική, όταν δεν συμφωνεί η πραγματικότητα με την προπαγάνδα μας, τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Όσον αφορά στη σύλληψη του καπετάνιου και του μηχανικού που έκαναν την απάντηση καυσίμων του « Αγία Ζώνη ΙΙ», πρόκειται για πανηγύρι των λαθρεμπόρων καυσίμων, μπροστά στα μάτια σας.
Κύριε Υπουργέ, οφείλατε να έχετε παραιτηθεί. Όφειλε ο πρωθυπουργός να σας έχει παραιτήσει. Δυστυχώς, η μη λήψη απόφασης είτε από εσάς για λόγους ευθιξίας, είτε από τον κ. πρωθυπουργό για λόγους ανικανότητας να διαχειριστεί το Υπουργικό του Συμβούλιο, είναι ακόμη μια απόδειξη ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν μπορούμε να πάμε πουθενά και ποτέ
» κατέληξε ο κ. Μανιάτης. 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα