Γ. Μανιάτης: Οι χορηγοί του Αλ. Τσίπρα δεν χωρούν στο Κίνημα Αλλαγής

Το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει στις επόμενες εκλογές «να καταστεί η κυρίαρχη δύναμη του προοδευτικού χώρου» και όχι να μετατραπεί σε «εθελοντής αιμοδότης» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», σημειώνει ότι «δεν νοούνται συμπεριφορές και πρωτοβουλίες που λειτουργούν ως “χρυσές χορηγίες” στον Αλέξη Τσίπρα», προσθέτοντας ότι «η στάση αυτή αντικειμενικά λειτουργεί υπονομευτικά για την πολιτική αυτονομία του Κινήματός μας και φυσικά την κορυφαία επιδίωξή μας, τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Μανιάτης χαρακτηρίζει πολιτικά και εθνικά ορθό το αίτημα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές, τονίζοντας ότι ανατράπηκε ο «πολιτικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος, όπως προσθέτει, επιχείρησε με τη συμμετοχή και άλλων «να στήσει παιχνίδια στην πλάτη μας».

Για την πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αναφέρει πως είναι μεν σημαντικό, εν τούτοις «επικράτησε το μείζον» που, όπως συμπληρώνει, είναι «να μην αφεθεί ‘εν λευκώ’ ο Τσίπρας και η παρέα του να διαπραγματευτούν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 10 χρόνια».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα