Γ. Καμίνης: Να δοθεί άμεσα λύση για την επένδυση στις Σκουριές

Να δώσει άμεσα λύση η κυβέρνηση ώστε να μη ματαιωθεί η επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής, ζήτησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σε δηλώσεις του, μετά τον αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, στο 41ο Γυμνάσιο, στην πλατεία Αμερικής, όπου παρέστη νωρίς το πρωί, ο κ. Καμίνης επισήμανε τις επιπτώσεις που θα έχει η ματαίωση αυτής της μεγάλης επένδυσης, με την απώλεια μεταξύ άλλων εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

«Η περιοχή θα δοκιμαστεί πάρα πολύ σκληρά και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει η κυβέρνηση αμέσως να φροντίσει η απόφαση αυτή της Eldorado να ανακληθεί. Δεν επιτρέπεται πια να αναλισκόμαστε σε διακηρύξεις και ευχολόγια για τις επενδύσεις, στην πράξη κρίνονται τα πράγματα και περιμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει λύση», τόνισε ο κ. Καμίνης.

«Η Παιδεία είναι εθνικό αγαθό»

Να έχουν μια καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε σ΄όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από το 41ο Γυμνάσιο, στην πλατεία Αμερικής, όπου παρέστη στον αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί.

Ο κ. Καμίνης, επέλεξε να επισκεφθεί αυτό το Γυμνάσιο, διότι είναι ένα από τα σχολεία που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, με πόρους από το ΕΣΠΑ και φέτος θα λειτουργεί ως Ανοιχτό Σχολείο όλη τη διάρκεια της ημέρας για όλη τη γειτονιά.

Επίσης, σ΄αυτό θα φιλοξενηθεί φέτος και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων, που συνεχίζεται για έκτη σχολική χρονιά.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμίνης , υπογράμμισε την υποχρέωση του κράτους «να ξοδεύει διαρκώς για την παιδεία, που είναι ένα εθνικό αγαθό. Όπως είναι η εθνική ασφάλεια και η εθνική άμυνα. Ξοδεύω σημαίνει επενδύω. Επενδύουμε στην παιδεία, επενδύουμε στην υποδομή και επενδύουμε σε καλά πληρωμένους δασκάλους», είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα