Γ.Βρούτσης: Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη

01s3vrouts1-thumb-largeΣφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στην Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον Realfm

«Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη. Την κ. Γεροβασίλη δεν την πιστεύουν ούτε οι πιο στενοί της φίλοι, είναι ο ορισμός του ψεύτη, είναι οι κωλοτούμπες της πολιτικής» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατάργησης του 13ου -14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιο θέμα δεν είχε τεθεί ποτέ στο διάστημα που ήταν υπουργός Εργασίας. «Η ΝΔ δεν δέχεται το θέμα του 13ου -14ου μισθού, δεν είχε τεθεί ποτέ από εμάς» τόνισε και σημείωσε ότι η ΝΔ δεν θα υποστηρίξει τις ομαδικές απολύσεις.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης είπε ότι η ΝΔ έχει καταθέσει ήδη προτάσεις και είναι θετική στο να ξεκινήσει ένας διάλογος. Αλλά όλα αυτά, επισήμανε, «πρέπει να είναι σε αυτό που περιλαμβάνει σήμερα το Σύνταγμα» «δεν περνάει από το μυαλό κανενός παρέκκλιση από αυτό». Ερωτηθείς για την απευθείας εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό είπε ότι «είναι ένα ζήτημα που θα το συζητήσουμε στη ΝΔ, δεν απαντώ ούτε “ναι” ούτε “όχι”».

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση για το Ελληνικό δήλωσε πως «είναι θετικό, αποτελεί μία αναπτυξιακή ανάσα για τον τόπο αυτή η επένδυση» και σημείωσε ότι όταν έρθει η σύμβαση στη Βουλή η ΝΔ θα την ψηφίσει. «Είναι μία μεγάλη αποκρατικοποίηση για τη χώρα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια και πρέπει να προχωρήσει» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα