Γρ. Ψαριανός: “Ελπίζουμε κάποιος να σταματήσει τον κ. Τόσκα”

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που έπληξαν αυτό το καλοκαίρι τη χώρα.

Όπως καταγγέλλει, οι βουλευτές του Ποταμιού είχαν απευθύνει ερώτηση από τις 22 Μαίου για την κατάσταση των επίγειων κι εναέριων μέσων πυρόσβεσης. Επίσης, είχαν ζητήσει να ενημερωθούν για το σχέδιο που είχε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση πιθανών πυρκαγιών. Ωστόσο, όπως τονίζει ο κ. Ψαριανός, «καμία σαφής απάντηση δε δόθηκε παρά μόνο γενικόλογα φληναφήματα».

«Μετά από εκατοντάδες καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, Ανατολική Μάνη, Κορινθία, Σαρωνίδα, Ηλεία, Μεσσηνία, Κύθηρα, Ζάκυνθος, Ημαθία, Κάλαμος Αττικής. Είναι βέβαιο πλέον ότι το σχέδιο εμπρησμού της χώρας από το Υπουργείο και τον ίδιο τον Υπουργό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεδομένου ότι αρκετές περιοχές δεν έχουν καεί ακόμα. Ελπίζουμε κάποιος να σταματήσει τον κ. Τόσκα» αναφέρει ο κ. Ψαριανός.

«Υ.Γ. Και αναφερόμαστε μόνο στις πυρκαγιές και καθόλου στη γενικότερη κατάσταση τάξης και ασφάλειας δηλαδή της προστασίας των πόλεων και των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα