Γρονθοκοπήθηκε διαδηλωτής σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ(ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδηλωτής γρονθοκοπήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Βόρεια Καρολίνα ενόσω ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών εξαπέλυε επίθεση Χίλαρι Κλίντον για τα περί «αξιοθρήνητων» υποστηρικτών του Νεοϋορκέζου μεγιστάνα.

«Ποτέ στην ιστορία ένας βασικός υποψήφιος κόμματος για το προεδρικό χρίσμα δεν έχει τόσο βάναυσα δαιμονοποιήσει τον Αμερικανό ψηφοφόρο» τόνισε ο Τραμπ στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνα την Δευτέρα το βράδυ, λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του ο διαδηλωτής, αντιτιθέμενος στον Τραμπ.

Ένας -κατά τα φαινόμενα- υποστηρικτής του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου έπιασε από τον λαιμό τον άνδρα διαδηλωτή και τον γρονθοκόπησε, όπως έδειξε το βίντεο που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και ABC. Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο απομακρύνθηκαν κατόπιν από την εκδήλωση με συνοδεία.

Η εφημερίδα του Ασβιλ Citizen-Times ανέφερε πως τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν στην προεκλογική συγκέντρωση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γραφείο της διοίκησης της πολιτείας Μπάνκομπ επιβεβαίωσε τα ονόματα τριών ενηλίκων που συνελήφθησαν, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιώσει την τοποθεσία όπου έγιναν οι συλλήψεις.

Ο Τραμπ αναφερόταν σε σχόλιο που έκανε την περασμένη εβδομάδα η Κλίντον η οποία χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του Νεοϋορκέζου μεγιστάνα «μια ομάδα αξιοθρήνητων», χαρακτηρισμός για τον οποίο αργότερα δήλωσε πως μετάνιωσε.

Την Τρίτη ο Τραμπ επιτέθηκε ξανά στην Κλίντον για το σχόλιο της με ανάρτηση του στο Facebook: «Τι επαίσχυντο πράγμα να πεις για τους συνανθρώπους -σκληρά εργαζόμενους Αμερικάνους! Ψηφίστε Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου. Κρατείστε μακριά το μίσος της Χίλαρι από την Ουάσιγκτον» έγραψε.

 Mε πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα