Γιούχαραν τον Λεβέντη στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής!

Επεισοδιακός ήταν ο χαιρετισμός του Βασίλη Λεβέντη στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, καθώς, αφού προειδοποίησε ότι δεν πήγε εκεί για να «χαϊδέψει αυτιά και να κερδίσει το χειροκρότημα, όπως έκαναν ο Μητσοτάκης και ο Καραθανασόπουλος», άρχισε να ασκεί έντονη κριτική για τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ.

«Πολλοί από εσάς το 1974 δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Σας έφερε μετά κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, τόνισε: «Κάθεται μπροστά μου ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο».

Για τον Κώστα Σημίτη, σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στο ευρώ, αλλά χωρίς να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ενώ για τον λόγο της Φώφης Γεννηματά, είπε πως «είχε πολλά συνθήματα λες και έπασχε από την ανάγκη για χειροκρότημα… Αν όπως πιστεύει η Γεννηματά ανεβείτε, καλώς αλλά το ανέβασμα χρειάζεται κριτική και όχι συνθήματα», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος μίλησε μέχρι και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Εάν είχαμε εισαγγελικό λειτουργό από παλιότερα, θα είχαμε γλυτώσει από Τσοχατζόπουλους, Παπαγεωργόπουλος και από άλλους που έχουν αμαρτήματα αλλά δεν έχουν μπει μέσα», ενώ μίλησε μέχρι και για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ: «Άκουσα τις προάλλες ότι αφού όλη η Ελλάδα δανειζόταν, δανειζόταν και το ΠΑΣΟΚ», είπε, με το γιουχάισμα των συνέδρων να εντείνεται.

«Είμαστε φιλόξενο κόμμα, αλλά δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλετε έτσι», του είπε, διακόπτοντάς τον ο προεδρεύων Γιάννης Κουτσούκος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να απαντά, ολοκληρώνοντας εσπευσμένα τον χαιρετισμό του: «Διακόπτω, εγώ τιμώ το συνέδριο σας και ήρθα γιατί η Ένωση Κεντρώων με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ είμαστε συγγενείς».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα