Γεωργιάδης: «Ο Αλ. Τσίπρας δεν μπορεί να γυρίσει την οικονομία»

Tην ανάγκη πολιτικής αλλαγής, επανέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς όπως είπε «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να γυρίσει την οικονομία».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σήμερα, Δευτέρα 22 Μαΐου, στην 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), με θέμα «Η έξοδος από τα μνημόνια και η θεμελίωση της οικονομικής ανάκαμψης», ο κος Γεωργιάδης σημείωσε ότι η Ελλάδα έχασε πάρα πολύ χρόνο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τη διετία 2015 – 2017 δεν είναι απλώς ότι πήγαμε πίσω. Το 2014 οι ταμειακές μας μηχανές είχαν αρχίσει να γεμίζουν. Η ζωή μας γύριζε σελίδα. Αυτό ανεκόπη με εξαιρετικά επώδυνο τρόπο και δυστυχώς, αυτό που δεν έγινε αντιληπτό από όλους μας είναι ότι χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία».

«Το γιατί γυρίσαμε προς τα πίσω το ξέρουμε όλοι. Ο λαός μας έπεσε θύμα μιας τεράστιας πολιτικής απάτης» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας: «Πάμε, όμως, στο τι θα γίνει τώρα. Μέχρι να φύγουν, θα είμαστε περίπου εδώ που είμαστε. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να γυρίσει την οικονομία. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί. Το τι θέλεις με το τι μπορείς έχει πολύ μεγάλη απόσταση. Και εγώ μπορεί να θέλω να παίξω μπάσκετ, ξέρω όμως ότι θα αποτύχω».

«Ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από λεφτά» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και αναφερόμενος στην επένδυση στο Ελληνικό, είπε: «Αυτή η επένδυση έχει γίνει διεθνώς ένα σύμβολο του τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα. Πήγε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας πέρυσι στη Νέα Υόρκη, διαφήμισε το έργο στους επενδυτές και μετά από ένα χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει καμία ελπίδα να τα καταφέρει».

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όταν αναλάβει την εξουσία, είναι να βρει τον τρόπο να μειώσει το βάρος στις επιχειρήσεις. «Όπως έχει σχεδιάσει το οικονομικό πρόγραμμά του.

ο κ. Τσίπρας, στην πραγματικότητα τιμωρεί την επιτυχία. Δεν θέλει να επιτυγχάνεις. Εμείς θέλουμε ανθρώπους να επιτυγχάνουν. Θέλουμε ανθρώπους να κερδίζουν λεφτά. Από τους ανθρώπους που κερδίζουν λεφτά θα κινηθεί η οικονομία και από αυτούς που θα φέρουν λεφτά, θα βρουν δουλειά περισσότεροι άνθρωποι. Γιατί κεντρικός μας στόχος θα είναι να γεννήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας. Αυτό θα κάνουμε και να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει» .

«Το πρωτεύον είναι να μείνουν τα παιδιά μας εδώ. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε πάρα πολύ σκληρά, με πίστη και αφοσίωση» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, καταλήγοντας ότι επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη «η Ελλάδα θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα