Γεροβασίλη: Ο κ. Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται την Αυτοδιοίκηση, τους πολίτες και τα στελέχη του

Για έλλειμμα Δημοκρατίας έκανε λόγο η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην απαγόρευση του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τα στελέχη της ΝΔ να συμμετάσχουν στον περιφερειακό διάλογο, τον οποίο διοργανώνει η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 και στη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου, η κ. Γεροβασίλη διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να λέει ο κ. Μητσοτάκης στα στελέχη του να μη συμμετέχουν στον περιφερειακό διάλογο, επειδή τον διοργανώνει η κυβέρνηση, όταν ο ίδιος απαιτεί να συναντάται με παραγωγικούς φορείς», διαπιστώνοντας ότι ο «κ. Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται την Αυτοδιοίκηση, τους πολίτες και τα στελέχη του».

Σχετικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, υπενθύμισε ότι «πριν από δύο περίπου χρόνια παραλάβαμε μια χώρα χρεωκοπημένη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και σήμερα ανακάμπτουμε».

Κληθείσα να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Βαρουφάκη, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι «τα μέλη του τότε υπουργικού συμβουλίου, ακόμα και αυτά που σήμερα βρίσκονται σε άλλο πολιτικό χώρο, έχουν διαψεύσει τον κ. Βαρουφάκη», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «έχω λόγους να εμπιστευτώ την άποψη των πολλών και φυσικά να εμπιστευτώ τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Τέλος, σχετικά με το θέμα της «αντιπαράθεσης» κυβέρνησης-Δικαιοσύνης, η κ. Υπουργός ξεκαθάρισε ότι «η παρέμβαση στη Δικαιοσύνη είναι επικίνδυνη, η κριτική όμως, είναι Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα