Γεροβασίλη: Δεν έχει μπει θέμα ψήφισης μέτρων με ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία

«Δεν έχει μπει για μας θέμα ψήφισης μέτρων με ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 180 βουλευτών» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις Σκουρλέτη.

«Στη χώρα μας θα έπρεπε και η αντιπολίτευση να έπαιζε έναν δημιουργικό ρόλο. Για μας το ζήτημα είναι να γίνει η αντιπολίτευση χρήσιμη, να αποκτήσει αίσθηση της πραγματικότητας και να μην κάνει κινήσεις για να δημιουργούν κάποιο θέμα αστάθειας», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

Σε ερώτηση για τη διαπραγμάτευση τόνισε πως η καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με τεχνικά ζητήματα. «Παραμένει η διάσταση για τη ρύθμιση του χρέους καθώς δεν υποχωρεί όσο χρειάζεται η ευρωπαϊκή πλευρά. Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι άπειρα. Ωστόσο υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Κι εμείς θα θέλαμε να είχαμε κλείσει τη διαπραγμάτευση μια ώρα νωρίτερα» εξήγησε.

Σχετικά με τις δηλώσεις Φίλη περί των σχέσεων κράτους-εκκλησίας είπε πως «ο διάλογος μεταξύ της εκκλησίας και του αρμόδιου οργάνου για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν διαρκείς. Από όλες τις πλευρές υπήρξε η δέσμευση ότι ο διάλογος αυτός θα συνεχιστεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα