Γεροβασίλη:Εντελώς ανύπαρκτο ζήτημα η κατάργηση 13ου-14ου μισθού

gerobasili_19_1Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη,έκανε λόγο για προσπάθεια να δημιουργηθεί εκ του μηδενος κλιμα τρομοκρατησης των εργαζομένων και διαβεβαίωσε ότι πρόκεται για έναν εντελώς ανύπαρκτο το ζήτημα, που δεν έχει τεθεί ποτε από πλευράς θεσμών.

Η κ. Γεροβασίλη μάλιστα έστρεψε τα βέλη της κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αξιοποιηθεί πολιτικά από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα,γνωστοποίησε ότι υπογράφεται σήμερα τελικά η σύμβαση αξιοποίησης της έκτασης του Ελληνικού με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, η οποία όπως είπε αποτελεί την μόνη ακόμη προϋπόθεση για να κλείσει και τυπικά η διαπραγμάτευση και να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση των 7,5 δις. ευρώ.

Παράλληλα,«στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής» θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο εκλογικό νόμο, η οποία θα κατατεθεί σύντομα πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.Στόχος όπως είπε είναι η ευρύτατη δυνατή συναίνεση.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα