Γεννηματά: Χρέος μας να εγγυηθούμε την ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας

“Στο προεκλογικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης η σκανδαλολογία είναι στην πρώτη γραμμή. Πρόκειται για σχέδιο”, δηλώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και συμπληρώνει “ο Καραμανλής κόβει, ο Τσίπρας ράβει και ο Μητσοτάκης αγρόν αγοράζει. Στην παράταξή μας έχουμε ξαναζήσει τη συντονισμένη επίθεση. Η προσπάθεια να ενοχοποιηθεί η Δημοκρατική παράταξη με ανίερες συμμαχίες θα τους γίνει μπούμεραγκ”.

Σε ερώτηση για την έρευνα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας “προκειμένου να πλήξει τη δημοκρατική παράταξη μπορεί να φτάσει μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο” και υπογραμμίζει ότι “θέλουν να πλήξουν τη δημοκρατική παράταξη και τον πρωθυπουργό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και την Κύπρο στην Ε.Ε, τον πρωθυπουργό που άλλαξε την εικόνα της χώρας με τα μεγάλα έργα”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι “όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε το βρώμικο ’89 ματαιοπονεί” και υπογραμμίζει ότι στις εκλογές θα κριθούν τα έργα και οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του. “Θα κριθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η καιροσκοπική ομάδα του πώς χωρίς ιδεολογική ταυτότητα καταπάτησε αρχές και αξίες της αριστεράς”, δηλώνει.

Αναφερόμενη στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τη σοσιαλδημοκρατία υπογραμμίζει ότι οι σοσιαλιστές πρέπει να ξεφύγουν από τη σκιά των συντηρητικών πολιτικών, να αλλάξουν πολιτική. “Αυτό χρειάζεται και όχι αναζήτηση σωσιβίων σε δήθεν αριστερούς που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς και εφαρμόζουν αντιλαϊκή πολιτική”, τονίζει.

Τέλος,  όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, για τις συνεργασίες την επομένη των εκλογών η κ. Γεννηματά δηλώνει “δική μας δουλειά δεν είναι να διασώσουμε τον θαλασσοπνιγμένο κ. Τσίπρα, ούτε να σταθεροποιήσουμε τον αιωρούμενο κ Μητσοτάκη. Δικό μας χρέος είναι να εγγυηθούμε την ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Και αυτό θα πράξουμε με συνέπεια, όπως πάντα έκανε η παράταξη μας”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα