Γεννηματά σε Τσίπρα: Να συγκληθεί Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Αποκλειστικά για τα εθνικά θέματα συζήτησαν η κυρία Φώφη Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκειας μιας ώρας συνάντησής τους στο μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό, η κυρία Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση και επισημαίνοντας στον πρωθυπουργό πως η λύση δεν μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλα και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε για περισσότερο από μια ώρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Το πρώτο τετ α τετ των δυο πολιτικών, μπροστά στην κάμερα, ήταν σε καλό κλίμα, με την Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα να μιλούν για τα παιδιά τους. Η συνάντησή τους κράτησε περίπου μια ώρα.

«Τα παιδιά μου είναι 20, 13 και 12 ετών. Μεγάλωσαν τώρα, παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενδιαφέρονται, ρωτούν», του είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στον χαλαρό διάλογο που είχαν στο πρωθυπουργικό γραφείο, μπροστά στις κάμερες.

«Εδώ παρακολουθούν τα δικά μου, σχεδόν, που είναι 7,5 ετών», σχολίασε ο κ. Τσίπρας

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα