Γεννηματά: Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την τοποθέτηση Μουλόπουλου στο ΔΟΛ άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά λέγοντας στην αρχή της τοποθέτησής της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό ότι «δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news».

«Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία έκανε λόγο και για ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος που χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελεγξετε την ενημέρωση».

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» είπε η κυρία Γεννηματά και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» κατέληξε την αναφορά της για το θέμα προειδοποιώντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

Επικρίνοντας δε και το σύνολο της ομιλίας του πρωθυπουργού είπε ότι «αρχικά μιλήσατε ως αντιπολίτευση και μετά είπατε ότι υλοποιήσατε τον πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά επιχειρήσατε να στήσετε μια κοκορομαχία με τον κ. Μητσοτάκη για να γλιτώσετε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα