Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Η χώρα έχει στην πιο κρίσιμη περίοδο της, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά κατηγόρησε για καθυστερήσεις και «δήθεν αριστερές κορώνες» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που «χάνει χρόνο, δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα (…) και στο τέλος λέει “ναι σε όλα”».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από «δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός και, αλυσοδένοντας τη χώρα γίνεται συνεργός», σχολίασε.

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Για τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κ. Γεννηματά εκτίμησε πως το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό, προβλέποντας μόνιμη οικονομική ύφεση, μετά το 2018.

Για την αλλαγή της προοπτικής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έθεσε ως προϋπόθεση την «ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους», για την οποία απαιτείται «ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα