Site icon The Indicator

Γεννηματά:Η κυβέρνηση χάνει χρόνο δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα

Η χώρα έχει στην πιο κρίσιμη περίοδό της τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, η κ. Γεννηματά κατηγόρησε για καθυστερήσεις και “δήθεν αριστερές κορώνες” την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που “χάνει χρόνο, δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα και στο τέλος λέει ‘ναι σε όλα’”.

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από “δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός και, αλυσοδένοντας τη χώρα, γίνεται συνεργός”, σχολίασε.

Χαρακτηρίζοντας “αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό” το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις “τυχοδιωκτικές” πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Για τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κ. Γεννηματά εκτίμησε πως το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό, προβλέποντας μόνιμη οικονομική ύφεση, μετά το 2018.

Για την αλλαγή της προοπτικής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έθεσε ως προϋπόθεση την “ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους”, για την οποία απαιτείται “ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης”.

Exit mobile version