Γεννηματά:Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη μπορούμε να τα καταφέρουμε

fofi-gennimata-Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά που επισκέπτεται σήμερα και αύριο την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δήλωσε “η συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έκλεισε  κυριολεκτικά στο παραπέντε, είναι επαχθής, βαριά και δεν βγαίνει” .

“Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας σε όλη την Ελλάδα από την Θράκη με την οποία μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη διαχρονικά στήριξε την προσπάθεια της Θράκης για ανάπτυξη. Θέλω να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα από την Θράκη: η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη μπορούμε να τα καταφέρουμε  αρκεί να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια” τόνισε η κ. Γεννηματά κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

“Πολύ έγκαιρα εμείς αναδείξαμε την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έκλεισε  κυριολεκτικά στο παραπέντε, είναι επαχθής, βαριά και δεν βγαίνει. Η Ελλάδα χρειάζεται μια εθνική γραμμή με τρεις στόχους: υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία για να κερδίσουμε πάλι την αξιοπιστία μας ως πολιτικό σύστημα και ως χώρα, αναδιάρθρωση του χρέους, ελάφρυνσή του και βεβαίως επαναπροσδιορισμό των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

Το γεγονός ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα αναδεικνύει την ανάγκη για μια νέα συμφωνία επιβεβαιώνει του λόγου μας το αληθές για αλλαγή πολιτικής για μια νέα συμφωνία. Εμείς θα το προσπαθήσουμε και θα είμαστε μπροστάρηδες σε αυτόν τον αγώνα” επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της κ. Γεννηματά ήταν το νοσοκομείο Διδυμοτείχου- Έβρου, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο νομό Ροδόπης. Η διήμερη παρουσία της στη Θράκη θα ολοκληρωθεί με τις αυριανές επισκέψεις της σε Ξάνθη και Ελευθερούπολη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα