Γεννηματά:Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

fofi-gennimata-pasok-2-2Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους χαρακτηρίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αναφορικά με το ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Σε σχόλιο της στα social media έγραψε: «Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι ανεπανόρθωτα πολιτικά εκτεθειμένοι και ανεξίτηλα ηθικά στιγματισμένοι. Σημάδεψαν τα χαρτιά για να ελέγξουν τα ΜΜΕ αλλά τους έμεινε ο μουτζούρης στο χέρι».

ΠΑΣΟΚ:Ο Πρωθυπουργός ας μην προκαλεί τη νοημοσύνη μας

«Ο Πρωθυπουργός της ύφεσης και της φτωχοποίησης, ας μην προκαλεί πια τη νοημοσύνη μας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στο Reuters και συμπληρώνει ότι όλα τα βρίσκει ρόδινα.

Επίσης, καλεί την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη «να μπει στον κόπο να τον πληροφορήσει για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα».

«Και για να την βοηθήσουμε», συμπληρώνει, «αναφέρουμε: Αδυναμία καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, νέες περικοπές στις συντάξεις, αδιέξοδα και συγκρούσεις στο μείζον θέμα των προσφύγων. Με την ανεργία και πάλι να τραβάει την ανηφόρα (Στοιχεία Αυγούστου). Και το τρίγωνο της διαπλοκής καλά να κρατεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα