Γαλλία:«ISIS,where are you?» και συμπλοκές μεταξύ οπαδών λίγο πριν την έναρξη του Euro(Βιντεο)

edxefΤη στιγμή που οι γαλλικές Αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό λόγω της έναρξης του Euro και το φόβο κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος,φαίνεται ότι το  “χτύπημα” ήρθε από αλλού και συγκεκριμένα από Άγγλους και Γάλλους οπαδούς.

Ειδικότερα,σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, Άγγλοι οπαδοί συγκρούστηκαν με νεαρούς Μασσαλούς. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ο λόγος της σύρραξης, ωστόσο φιλοξενείται δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος σημείωνε πως οι Άγγλοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν την επίθεση πίνοντας σε μπαρ στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Η αγγλική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της έκανε  αναφορά για έναν σοβαρά τραυματία Άγγλο στο κεφάλι που φέρεται να χτυπήθηκε με ξύλινη καρέκλα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Η telegraph,μάλιστα,σε δικό της ρεπορτάζ ανέφερε ότι κάποιοι Άγγλοι οπαδοί τραγουδούσαν σύνθημα που έλεγε ‘Isis, where are you?’.

Πάντως,σε αντίποινα,μετά το άκουσμα της είδησης του τραυματία, αρκετές ομάδες Άγγλων οπαδών επιτέθηκαν σε καταστηματάρχες της πόλης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα