Γαλλία: 9χρονη εξαφανίστηκε σε γαμήλια δεξίωση στις Άλπεις

Για τον εντοπισμό της 9χρονης  Maelys de Araujo, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στην περιοχή Le Pont-de-Beauvoisin  στις Γαλλικές Άλπεις, οι αρχές έχουν επιστρατεύσει δύτες, σκυλιά της αστυνομίας, δεκάδες αστυνομικούςκαι ακόμη και ένα ελικόπτερο.

«Διερευνούμε κάθε ενδεχόμενο» δήλωσε ο εισαγγελέας της περιοχής Dietlind Baudoin, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η 9χρονη βρισκόταν στη δεξίωση με την οικογένειά της και τα ίχνη της χάθηκαν στις 15:00 το μεσημέρι την Κυριακή.

Μόλις η οικογένειά της αντελήφθη ότι η 9χρονη είχε εξαφανιστεί κάλεσε την αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σημείο τρία ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Οι αρχές, μαζί με τους καλεσμένους στο γάμο, ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το κοριτσάκι. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Ιβ Μαρζίν δήλωσε ότι τα σκυλιά εντόπισαν ένα λούτρινο παιχνίδι της μικρής αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την οσμή της.

«Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι η μικρή να έφυγε με αυτοκίνητο, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο» δήλωσε ο αστυνομικός.
Πηγές κοντά στην αστυνομία διαρρέουν σε γαλλικά και βρετανικά ΜΜΕ ότι κάθε ώρα που περνάει φέρνει πιο κοντά το σενάριο της απαγωγής.

Η περιοχή απ’ όπου εξαφανίστηκε η 9χρονη έχει πλημμυρίσει με αφίσες με τη φωτογραφία του κοριτσιού.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από τους περίπου 180 καλεσμένους στο γάμο, καθώς και αρκετούς άλλους ανθρώπους που διασκέδαζαν σε δυο άλλα πάρτι στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το δίκτυο RTL, η μητέρα του παιδιού και οι υπόλοιποι συγγενείς της δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα