Γαλλία:Επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό-Σε τεχνητό κώμα ο αστυνομικός(Βίντεο)

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποιήσε ομάδα ατόμων σε περιπολικό στις 8 Οκτώβρη στο Παρίσι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ένας από τους τέσσερις Γάλλους αστυνομικούς με σοβαρά εγκαύματα και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο οπού έχει τεθεί  σε τεχνητό κώμα.

Η 39χρονη συνάδελφός του και συνοδηγός του στο περιπολικό που δέχθηκε την επίθεση φέρει επίσης σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια και νοσηλεύεται, διευκρίνισε ο εισαγγελέας Ερίκ Λαλμάν.

Δύο άλλοι αστυνομικοί που έφθασαν μετά την επίθεση για να ενισχύσουν το πρώτο περιπολικό, φέρουν ελαφρύτερα τραύματα και πήραν εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε περιπολία σε «δύσκολη» συνοικία γνωστή για βίαιες ληστείες κατά οδηγών αυτοκινήτων. Οι δράστες της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, αλλά αντικείμενα που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, 30 χιλιόμετρα νοτίως του Παρισιού, θα εξετασθούν, όπως και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Την επίθεση καταδίκασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, καταγγέλλοντας μία «αχαρακτήριστη και μη αποδεκτή επίθεση», δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν τα πάντα για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Παρίσι - Γαλλία - επίθεση - μολότοφ - αστυνομία

 

Παρίσι - Γαλλία - επίθεση - μολότοφ - αστυνομία

Ε

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα