Β. Μεϊμαράκης: Δεν με απασχολεί το θέμα οικουμενικής κυβέρνησης

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει περικοπές συντάξεων και υφεσιακά μέτρα, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ τόνισε πως δεν τον απασχολεί θέμα οικουμενικής κυβέρνησης και αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη, τότε θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα.baggelis-meimarakis

Παράλληλα σημείωσε ότι έχει επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, με τον Αντώνη Σαμαρά δεν υπάρχει ψυχρότητα και οι σχέσεις τους είναι καλές και φιλικές. Δεν επικοινώνησε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αν και θα ήθελε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά», αλλά θα επικοινωνήσει μετά τις εκλογές της Κυριακής και θα τον επισκεφθεί ως πρόεδρος της Ν.Δ., εφόσον εκλεγεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στα μέλη της Ν.Δ. που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή να σκεφθούν πριν ψηφίσουν ποιος υποψήφιος έχει εμπειρία και την προσφορά του καθενός, λέγοντας ότι και ο ίδιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θετικά και τις όποιες αδυναμίες.

Σε ερώτηση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απάντησε ότι ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, υπενθύμισε ότι τον ψήφισε και παρατήρησε ότι ως εθνικό σύμβολο οφείλει να προσπαθεί για τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα