Β.Κικίλιας: Η κυβέρνηση και ο Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία

«Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον “ετερόκλητο όχλο”, όπως τον αποκάλεσε. Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν» τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο της πόλης είπε πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία» και διερωτήθηκε αν ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι Δήμαρχος.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως όταν η ΝΔ λέει «όλα στο φως χωρίς κουκούλες», αυτό δεν είναι απλώς μια φράση.

«Το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βοηθάει σε μια θεσμική καμπή που η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας.

Ποιο είναι το περιβάλλον; Μια προανακρατική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε πως θα το περάσει κάτω από το χάλι. Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός», τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας. «Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα