Β. Αποστόλου: Τελειώνουν οι νόμοι νόθευσης της λαϊκής θέλησης

screenshot_2_129«Για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε εμείς, είχαμε τρεις αλλεπάλληλες επιβραβεύσεις από τον ελληνικό λαό», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι από τη Μεταπολίτευση χρησιμοποιήθηκαν επτά διαφορετικοί εκλογικοί νόμοι ενισχυμένης αναλογικής, τους οποίους χαρακτήρισε νόμους νόθευσης και φαλκίδευσης της λαϊκής θέλησης. Έκανε λόγο για παραχάραξη της θέλησης του ελληνικού λαού από τα δύο «πάλαι ποτέ ισχυρά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ» και πρόσθεσε ότι αυτή η τακτική οδήγησε την ελληνική οικονομία στην κατάρρευση και στα μνημόνια.

«Η ασήμαντη Αριστερά του χθες είναι σήμερα κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι ο νόμος που έφερε η κυβέρνηση αποτελεί το αναλογικότερο μοντέλο.

«Η ΝΔ έχει γίνει σκιά του εαυτού της και το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει σε κλινική κατάσταση», επεσήμανε ο κ. Αποστόλου και κατέληξε λέγοντας πως «ο παλαιός πολιτικός κόσμος πρέπει να ξεμάθει από την παλαιά νοοτροπία».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα