Β. Αποστόλου: Άλλο ο διάλογος, άλλο ο τραμπουκισμός

«Άλλο ο διάλογος, τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, σχετικά με τα επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στην πλατεία Βάθη.
«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν», ανέφερε ο κ. Αποστόλου, προσθέτοντας ότι «δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων».
Ο υπουργός διευκρίνισε ακόμη πως παρότι δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, ο ίδιος θεώρησε σκόπιμο να βρίσκεται στο υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα. «Πράγματι, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους», πρόσθεσε.
Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι «οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές» και πως «σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις του υπουργού και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας με εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα και βεβαίως και από την Κρήτη».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα