Βρούτσης: Καταρρέει η αγορά εργασίας με ευθύνη της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Γιάννης Βρούτσης, καταλογίζοντας της την τεράστια ευθύνη που έχει για την κατάρρευση της αγοράς εργασίας λόγο της ανεύθυνης πολιτικής για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα της «ΕΡΓΑΝΗ» και του ΟΑΕΔ επικαλείται ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κάνοντας λόγο για κατάρρευση της αγοράς εργασίας.«Τα στοιχεία της “ΕΡΓΑΝΗ” και του ΟΑΕΔ αποδεικνύουν ότι η αγορά εργασίας στην Ελλάδα καταρρέει.

Οι 30.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης – μόνο τον Ιανουάριο – δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης.Η αβεβαιότητα, η εξοντωτική φορολογία, η αύξηση των εισφορών και η παντελής απουσία μεταρρυθμίσεων, οδήγησαν σε ένα αρνητικό ρεκόρ στο ισοζύγιο για τη μισθωτή απασχόληση», σημειώνει ο πρώην υπουργός.Και προσθέτει: «Δυστυχώς, όμως υπάρχουν και χειρότερα. Τα δύο συνεχόμενα χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου πήραν “κεφάλι” και κυριάρχησαν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης.

Τα θύματα της ανεύθυνης και ανερμάτιστης πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακόμη μια φορά, είναι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και ιδιαίτερα οι νέοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα