Βούλγαρος πρωθυπουργός:Έτοιμοι για φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

mnm,nkjnO βούλγαροs πρωθυπουργόs Μπόικο Μπορίσοφ απαντώνταs σε κοινοβουλευτική ερώτηση για τα αποτελέσματα τηs άσκησηs ετοιμότηταs Σύνορα 2016 και την ετοιμότητα για την προστασία των βουλγαρικών συνόρων δήλωσε ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι τα ελληνικά σύνορα λόγω του μήκουs τουs,τηs μη φυλαξήs τουs από την Ελλάδα αλλά και επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει πάρει μέτρα εδώ και μήνεs.
Ο Μπορίσοφ ανέφερε ότι η πίεση στα τουρκόβουλγαρικά σύνορα είναι μικρή και ότι το πραγματικό πρόβλημα το περιμένουν από την Ελλάδα.
Σχολίασε δηκτικά ότι η Ελλάδα ενώ παίρνει εκατομμύρια ευρώ οι συνθήκες στα στρατόπεδα φιλοξενίαs προσφύγων τηs είναι φρικτέs ενώ επιβεβαίωσε την ετοιμότητα τηs Βουλγαρίαs για φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα αν χρειασθεί.
Tελειώνονταs δήλωσε ότι πρέπει να προφυλαχθεί με κάθε τρόπο το αυξημένο κύμα ρώσων τουριστών στα βουλγαρικά θέρετρα τηs Μαύρηs Θαλάσσαs και ότι αν η Βουλγαρία δεν δεχθεί πίεση από την Ελληνική πλευρά που έχει εστιάσει όλεs τιs δυνάμειs και δυνατότητες δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα από την Τουρκία.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα