ΒΟΜΒΑ: Ποινική δίωξη στον Μαρινάκη για το Noor 1

Ποινική δίωξη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με άλλους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση του Noor 1, φέρεται να άσκησε σήμερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, σύμφωνα με αποκάλυψη του Κυριάκου Θωμαΐδη στο dikisports.blogspot.gr.

Η ποινική δίωξη, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, αφορά στην κατοχή, διακίνηση, χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από τον Μαρινάκη φέρονται να διώκονται o πρώην διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Νίκος Συντιχάκης, o δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και o ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης.

Η δίωξη φέρεται ν’ ασκήθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, κατόπιν της ολοκλήρωσης της παράλληλης δικαστικής έρευνα για το Noor One, το πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη από τη Μέσα Ανατολή στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το αθλητικό site, Sdna, το εισαγγελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περαιτέρω έρευνα ώστε να διαπιστωθεί αν οι κατηγορούμενοι διέπραξαν το αδίκημα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ναρκωτικές ουσίες).

Επίσης, θα τους απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα