Βοήθεια από το εξωτερικό ζητάει η Ελλάδα για τις πυρκαγιές- 6 άνθρωποι με εγκαύματα στο νοσοκομείο

Την συνδρομή πυροσβεστικών δυνάμεων από το εξωτερικό για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που πλήττουν την Αττική ζήτησε η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.   Παράλληλα η εκπρόσωπος ανέφερε πως για την ώρα έξι άτομα από την περιοχή της Νέας Μάκρης έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Για τυχόν κι άλλους τραυματίες από τις πυρκαγιές θα είναι σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός και ΚΑΤ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε πριν από λίγο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής μετά τις πυρκαγιές που πλήττουν την περιοχή.   Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε πως συνέδραμε παρέχοντας κάθε μέσο (λεωφορεία, υδροφόρες, μηχανημάτα, κ.α.) που της ζητήθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα.   Νωρίτερα το απόγευμα, συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει εσπευσμένα από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη όπου βρίσκεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.   Αμέσως μετά την προσγείωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα