Βίντεο-ντοκουμέντο: Πολιτικός αρχηγός είχε προαναγγείλει την επιχείρηση εισβολής στη Βουλή…

Στη συνέχεια των καταγγελιών που μιλούν για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, το indicator.gr παρουσιάζει ένα σημαντικό βίντεο- ντοκουμέντο.

Το βίντεο αναφέρεται στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος στα πλαίσια συνέντευξης στον Γιώργο Αυτιά την προηγούμενη μέρα (Σαββάτο 19/1) στον ΣΚΑΙ, φαίνεται να προαναγγέλει και να προτρέπει τους διαδηλωτές να επιχειρήσουν κατάληψη του ελληνικού Κοινοβουλίου, με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρει:

“Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο αύριο να πάει μια βόλτα στο Σύνταγμα, που δεν θα περιοριστεί σε κραυγές και ιαχές, αλλά θα έχει τη δύναμη και την ψυχή να ανατρέψει ενδεχόμενα αυτή την κυβέρνηση. Εφ’οσον δεν μπόρεσε η κυβέρνηση να ανατραπεί μέσα στο κοινοβούλιο, μπορεί να ανατραπεί από μια νέα 3η Σεπτέμβρη 1843»

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, όσο και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη έχουν καταγγείλει δημόσια την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου εισβολής στη Βουλή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα