Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Ρούπα απογειώνεται για να απελευθερώσει τον Μαζιώτη

Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016, την ημέρα που απέτυχε η αρπαγή του Νίκου Μαζιώτη από τη σύντροφο του δημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα bloko.gr παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016. Την ημέρα που απέτυχε η αρπαγή του Νίκου Μαζιώτη από την Πόλα Ρούπα, η οποία πήγε με μια μαύρη πόρσε καγιέν στο σημείο της επιβίβασης. Η επίμαχη πτήση κόστισε το ποσό των 7.250 ευρώ», σημειώνεται στο δημοσίευμα .

 

«Γράφει στο διαβιβαστικό της η αντιτρομοκρατική για την απόπειρα της Πόλα Ρούπα να βγάλει από τον Κορυδαλλό τον Νίκο Μαζιώτη και 4 της Συνωμοσίας: «Σημειώνεται πως ο …. είχε προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…»

Στις φωτογραφίες αποθανατίζεται το ελικόπτερο που μίσθωσε η Πόλα στη δοκιμαστική πτήση που έκανε στις 29 Δεκεμβρίου 2015 από το γήπεδο του αθλητικού συλλόγου Παρνασσού προς το Λουτράκι, αντί του ποσού των 3.050 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα