Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του Mirage 2000 – Αυτός είναι ο πιλότος του μαχητικού!

Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο το οποίο φέρεται να καταγράφει την πτώση του Mirage 2000 -5 της Πολεμικής Αεροπορίας ανοιχτά της Σκύρου κυκλοφορεί την τελευταία ώρα στο YouTube.

Στο βίντεο διάρκειας 9 μόλις δευτερολέπτων φαίνεται ένα αντικείμενο – προφανώς το αεροπλάνο- να πέφτει με ταχύτητα στη θάλασσα.

Νεκρός ο πιλότος του Mirage που κατέπεσε στην Σκύρο

Σύμφωνα με το Newpost που επιχείρησε να ελέγξει την αυθεντικότητα του βίντεο και βάση των δεδομένων που συνελέχθησαν, φαίνεται πως πράγματι, το οπτικό υλικό τραβήχτηκε σήμερα.

Φυσικά είναι αδύνατο να ελεγχθεί πλήρως εάν πράγματι σε αυτό απαθανατίζεται η πτώση του μοιραίου αεροσκάφους.

**Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, Τούρκοι έχουν ανεβάσει στο youtube ψεύτικο βίντεο. Πρόκειται για μονταρισμένο βίντεο πτώσης ιταλικού Eurofighter πριν μερικούς μήνες στην Αδριατική!!!

Αυτός είναι ο πιλότος του Mirage που κατέπεσε στη Σκύρο

Στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας υπηρετούσε ο πιλότος που έχασε την ζωή του, στην πτώση του Mirage 2000-5 που συνετρίβη σήμερα στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου.

Πρόκειται τον Γιώργο Μπαλταδώρο ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά την πτώση του αεροσκάφους που επέβαινε, βυθίζοντας  στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα