Βίντεο από την πορεία αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε  στο Μοναστηράκι, προσυγκέντρωση-μικροφωνική και πορεία αλληλεγγύης  στο κέντρο της Αθήνας για τον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικά.

Αναλυτικά τα κείμενα – καλέσματα που είχαν αναρτηθεί:

Aπό Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές:

Συμμετέχουμε και καλούμε Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο Νέο Σωφρονιστικό κώδικα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας από 11/11 Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, και στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα, που ξεκίνησε στις 26/9 από την Επιτροπή αγώνα γυναικείων – αντρικών φυλακών Κορυδαλλού (πτέρυγες Α, Β, Γ, Δ και Α’ παράρτημα υπογείου καταστήματος) και διευρύνετε σε 5 φυλακές της Ελλάδας(Λάρισσας, Δομοκού, Μαλανδρίνου, Αλικαρνασσού, Χανίων).

Από Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο Σωφρονιστικό Κώδικα:

Καλούμε Σάββατο 16 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης, στους απεργούς πείνας από 11/11 Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, και στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα, που ξεκίνησε στις 26/9 από την Επιτροπή αγώνα γυναικείων – αντρικών φυλακών Κορυδαλλού (πτέρυγες Α, Β, Γ, Δ και Α’ παράρτημα υπογείου καταστήματος) και επεκτείνεται σε 5 φυλακές της χώρας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα