Α. Τριανταφυλλίδης: “ευχάριστη έκπληξη τα αντίμετρα”

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 και στους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, δήλωσε ότι οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν.

«Με βάση το περίγραμμα της συμφωνίας, που έχουμε από το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, έχουμε διασφαλίσει, το είπε ο κ.Μοσκοβισί, ένα net, καθαρό ευρώ, δηλαδή μέτρα-αντίμετρα, πρέπει να βγάζουν επιβάρυνση, επιπλέον λιτότητα, μηδέν.  Αυτό είναι για μετά την 1/1/2019. Μέχρι το τέλος του 2018 έχουμε το τρέχον πρόγραμμα. Επομένως, όλες αυτές οι Κασσάνδρες που προμήνυαν ότι από αύριο θα έχουμε περικοπές στις συντάξεις, ότι θα έχουμε 4ο  μνημόνιο , διαψεύστηκαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 και στους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο.

Αναφερόμενος στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών αλλά και στη διάσταση απόψεων μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε:  «την ίδια ώρα που ο Σόιμπλε λέει ότι «η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα χρέους», στον αντίποδα ο Τόμσεν επισημαίνει ότι το χρέος της Ελλάδας είναι «εξαιρετικά μη βιώσιμο».

Ταυτόχρονα Σόιμπλε και Ολλανδία απαιτούν το ΔΝΤ να παραμείνει στο πρόγραμμα, και πως χωρίς ΔΝΤ το πρόγραμμα δεν ισχύει. Γι’ αυτό αναφερόμαστε στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. Τις ίδιες παράλογες απαιτήσεις είχε το ΔΝΤ ακόμη -ακόμη και 3 μήνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας του Αυγούστου του 2015, που συνυπέγραψαν 222 βουλευτές, όταν τον Δεκέμβριο του 2015 και πριν ακόμη από την πρώτη αξιολόγηση ζητούσαν επιπλέον μέτρα. Σε κάθε περίπτωση αναμείνατε την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα αντίμετρα,   που θα ανακοινωθούν από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα. Αυτοί που επενδύουν στην καταστροφολογία θα εκπλαγούν», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα