Α. Σαμαράς: Οι «κυβερνητικές πηγές» δεν απάντησαν απολύτως τίποτα

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές αναφέρουν τα εξής: «Καθώς ο κ. Τζανακοπουλος είναι προφανώς σε δύσκολη θέση -κατανοητό- και οι “κυβερνητικές πηγές” δεν απάντησαν απολύτως τίποτα στα συγκεκριμένα ερωτήματα, συνιστούμε στη γελοία συμμορία ψυχραιμία. Μέχρι τέλους…».

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση Novartis και τον καλούν εκ νέου να απαντήσει, χωρίς περιστροφές, αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα.

Νωρίτερα, με ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο αλλά και σκωπτική διάθεση συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σχολίασαν τα όσα νέα στοιχεία ήρθαν σε γνώση της προανακριτικής επιτροπής και αφορούν σε πιθανά ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού μάλιστα παραθέτουν και συγκεκριμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα την επίμαχη περίοδο, τα οποία συμπίπτουν με τα πιθανά ραντεβού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα