Α. Λοβέρδος: Τυχοδιώκτης ο Τσίπρας – Ας ψάξει αλλού άβολους συνυπεύθυνους

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την ενοικίαση των δύο γαλλικών φρεγατών.

Υπενθυμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας το 2013 ξιφουλκούσε κατά της ενδεχόμενης ενοικίασης από την τότε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι αλλοπρόσαλλος τυχοδιώκτης. «Τσίπρας: Ακατάλληλες οι γαλλικές φρεγάτες και η ενοικίασή τους το 2013. Κατάλληλες και απαραίτητες σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του προς το Μέγαρο Μαξίμου έκλεισε κάθε παράθυρο συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής. Κάλεσε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα να βρει αλλού για άβολους συνυπεύθυνους. «Εμείς δεν δημαγωγήσαμε. Δεν συκοφαντήσαμε.

Δεν σπιλώσαμε. Δεν διχάσαμε. Δεν πολιτευτήκαμε με σημαίες το ταξικό μίσος, την πολιτική εμπάθεια και τον κοινωνικό φθόνο όπως κάνατε εσείς. Και πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι όποιοι σκεφθούν να συνδιαλεχθούν μαζί σας,θα χρεωθούν και αυτοί όλα σας τα ανομήματα. Γι΄αυτό λοιπόν,ψάξτε αλλού για άβουλους συνυπευθύνους», είπε με νόημα.

Φωτογραφία intime news

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα