Α.Λοβέρδος: Τη δική μου φωνή δεν θα μπορέσετε να τη φιμώσετε

«Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ πως ο πρωθυπουργός με πρακτικές αρχισυμμορίτη έστησε πλεκτάνη σε βάρος του πολιτικού κόσμου γιατί δεν αντέχει την αποτυχία του», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα.

Ο πρώην υπουργός θεώρησε πως στοχοποιήθηκε γιατί η αντιπολιτευτική του φωνή κάνει ζημιά στον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ρότα. Τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να τη φιμώσει, είπε χαρακτηριστικά.

Ζω με την αντιπαράθεση, αλλά μέχρι την ατιμία υπάρχει αγεφύρωτη απόσταση, προσέθεσε Με τα χρόνια απέκτησα την ικανότητα να διακρίνω εκείνους που είναι σάπιοι, σημείωσε. Πολιτεύτηκα με διαφάνεια και κάποιοι αχρείοι σήκωσαν χέρι στην πολιτική μου διαδρομή, δε θα δοθεί οίκτος στα πολιτικά ζόμπι στην πορεία προς το τέλος τους, διεμήνυσε.
Είμαι εδώ σε καθαρτήρια αποστολή, συνέχισε αναφερόμενος στους ψευδομμάρτυρες. Καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα γεγονότα. Καταθέτουν μόνο ψεύδη άθλια και συκοφαντικά.

Ψέμα 1: Συναντούσα τον κ. Φρουζή από το 2009. Τον γνώρισα μετά την εκλογή του στον σύνδεσμο των φαρμακευτικών εταιρειών. Ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2012. Για αυτές τις αθλιότητες θα καθίσουν κάποιοι το σκαμνί.

Ψέμα 2: Ουδείς από τη Novartis δε μου είχε ζητήσει το παραμικρό στη διαδικασία τιμολόγησης. Δεχόμουν μόνο καταγγελίες, μηνύσεις και εξώδικα γιατί έβλαπτα με τις αποφάσεις μου τις εισπράξεις τους.

Ψέμα 3: Λένε ότι είχα σχέσεις με εταιρείες επικοινωνίας. Με ποιες; Έχουν υπάρξει δηλώσεις διάψευσης άθλιοι συκοφάντες.

Ψέμα 4: Δεν ήταν συνεργάτες μου όσοι μου αποδίδονται (Μανίας και Μανιαδάκης). Ο πρώτος ήταν εξωτερικός συνεργάτης του υπουργείου Εμπορίου και ο δεύτερος το πολύ να ήταν σε κάποια επιτροπη σοφών. Εγώ δεν είχα ανάγκη από σοφούς, αλλά από κομάντο.

Ψέμα 5: Υποστηρίζουν οι ρουφιάνοι και οι χαφιέδες ότι έκανα εξαιρέσεις. Επί των ημερών μου παρουσίασαν συνεχείς μειώσεις ή σταθερές τιμές.

Ακούτε άθλιοι όπου κι αν βρίσκεστε, ρώτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος και αναφέρθηκε στις προσπάθειές του και τα αποτελέσματά τους για τον έλεγχο των φαρμακευτικών δαπανών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα