Site icon The Indicator

Α. Λοβέρδος: Ο πρωθυπουργός προσφέρει πλήρη πολιτική κάλυψη στον Π. Καμμένο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε  για σκάνδαλο πρώτης γραμμής αναφερόμενος στις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του Noor-1, Γιαννουσάκη, στην «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του Σκάι.

Παράλληλα κατονόμασε ως βασικό πολιτικό υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού -όπως είπε- δίνει κάλυψη στον υπουργό Άμυνας.

Σε ό,τι αφορά στην πράξη Καμμένου αυτή καθαυτή είπε ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει διαπράξει σειρά από ποινικά αδικήματα, τονίζοντας πως οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν ευσταθούν.

Η κυβέρνηση μας είπε, τόνισε στην τηλεόραση του Σκάι ο κ. Λοβέρδος, ότι ο κ. Καμμένος μίλησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να βοηθήσει τον αγώνα κατά των ναρκωτικών και πως αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο κάθε πολίτης και ο κάθε πολιτικός.

Η αλήθεια είναι, κατέληξε, πως ο κ. Καμμένος, είτε από επιπολαιότητα, είτε γιατί έχει στοχοποιήσει έναν επιχειρηματία, είτε γιατί χτυπώντας τον συγκεκριμένο επιχειρηματία θέλει να ελέγξει τον Τύπο και την τηλεόραση, διέπραξε βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

Exit mobile version