Α. Λοβέρδος: Είμαστε στην φάση αποδρομής αυτής της κουστωδίας των τυχοδιωκτών

Ερχεται η ώρα της πτώσης και δεν θα φύγετε με ένα λυγμό, θα φύγετε με πάταγο, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

Είναι πλήρης η έλλειψη εναρμόνισης αυτής της Βουλής με όσα πραγματικά συμβαίνουν έξω από αυτή, και θα αποτυπωθεί στις κάλπες με τρόπο που θα είναι για εσάς μια δυσάρεστη έκπληξη. “Είμαστε στην φάση αποδρομής αυτής της κουστωδίας των τυχοδιωκτών” τόνισε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την “απρέπεια χθες το βράδυ” (σ.σ. προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο), ενώ απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι περισσεύει το θράσος, η κομπορρημοσύνη, και η αλαζονεία. “Εδώ δεν ακούστηκε  καμία λέξη για τον ιδρώτα των προηγούμενων κυβερνήσεων στα επιτεύγματα των οποίων χτίσατε το δικό σας αφήγημα, και μας λένε και ότι θέλουν και συνεργασίες”.

Υπερασπίστηκε τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι πετάει λάσπη εναντίον της λέγοντας τάχα ότι δεν θέλουν να καταθέσουν πόθεν έσχες, “ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί καταθέτουν πόθεν έσχες”.

Όπως είπε έχουμε αποφάσεις ανώτατου Δικαστηρίου οι οποίες αφορούν όλους τους υπόχρεους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα