Α. Καββαδία:Διαδικτυακό bullying και νέες απειλές για κλείσιμο της ΕΡΤ

ηγγφηφΣτα όρια της χυδαιότητας και με σαφείς πολιτικές αναφορές στις προθέσεις μίας «επόμενης κυβέρνησης» για την ΕΡΤ, κινήθηκαν τα μηνύματα που έλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, μετά την αντιπαράθεσή της με τον Δημ. Σταμάτη, πρωτεργάτη του «μαύρου» στην ΕΡΤ, στην Βουλή, όπως είπε Στο Κόκκινο 93,4 και τους Δύο Λύκους του Λευτέρη Αρβανίτη.

Η κ. Καββαδία αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι μετά το πέρας της διαδικασίας και τη δημοσιοποίηση όσων είπε ο κ. Σταμάτης, η ίδια υπέστη «διαδικτυακό bullying» που άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας, αλλά και με αναφορές σε νέο κλείσιμο της ΕΡΤ από ενδεχομενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, σημείωσε ότι «είναι ένα μεγάλο κέρδος από τη χτεσινή διαδικασία αυτή η κυνική ομολογία του Δημ.Σταμάτη … να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό, να αποκαλύψει γιατί ακριβώς έκλεισε η ΕΡΤ και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια όλο τον κόσμο», σημείωσε η κ. Καββαδία.

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου, αλλά δεν είναι προσωπικό το θέμα … να ακούω λογύδρια περί πολυφωνίας στα ΜΜΕ, περί προσπάθειας της νυν κυβέρνησης να φιμώσει τον Τύπο, από τον πρωτεργάτη του “μαύρου” της ΕΡΤ, ε, αυτό πάει πολύ … ήμουν πάνω από 20 χρόνια συμβασιούχος δημοσιογράφος στην ΕΡΤ», υπενθύμισε.

Η βουλευτής σημείωσε επίσης τη «σιωπή» από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση. «Αυτή η σιωπή είναι ιδιαιτέρως εύγλωττη», υπογράμμισε.

Ακούστε:

πηγή: Στο Κόκκινο

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα