Α. Γεωργιάδης: Τα αντίμετρα είναι παραμύθια

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, διαμηνύει ότι«Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε μια συμφωνία που είναι κακή», σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και εκφράζει την άποψη ότι δεν θα υπάρξουν αντίμετρα. «Αυτά είναι παραμύθια. Ο στόχος είναι τόσο υψηλός που δεν πρόκειται να υπάρξουν αντίμετρα», αναφέρει.

Παράλληλα, τονίζει ότι η ΝΔ θα μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί τα μέτρα. «Με την αλλαγή μείγματος πολιτικής, την οποία εισιγούμαστε πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε πολύ γρήγορα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι θα μπορούμε με βάση τη συμφωνία να επαναδιαπραγματευτούμε τα μέτρα», υποστηρίζει.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «ανθρωπάκια» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως λέει, «δεν είχαν ποτέ, από ό,τι απεδείχθη, καμία ιδεολογία».

Εξάλλου, αναφέρει ότι η ΝΔ είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας που διέπεται από κανόνες και με αφορμή τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη, σχολιάζει ότι «στις δυτικού τύπου δημοκρατίες, οι επιχειρηματίες ποτέ δεν παρεμβαίνουν με τον τρόπο που το έκανε ο κ. Σαββίδης στην πολιτική ζωή του τόπου».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στον κ. Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «υποχείριο και όπλο του κ. Τσίπρα» και παράλληλα τονίζει για το ΚΕΛΠΝΟ, ότι «ούτε ευρώ δεν υπάρχει μαύρο χρήμα». «Όλα είναι με τιμολόγια φορολογημένα», καταλήγει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα